Őszi-téli teendők a ház körül

Őszi-téli teendők a ház körül

Elérkezett az ősz utolsó hónapja, megtörtént a téli óraátállítás, így a fokozatosan beköszöntő csípősebb időjárás mellett egyre korábban sötétedik. Sokan téliesítették a hétvégi házaikat, tárolóikat, kerti medencéiket, illetve akik télen nem használják, hamarosan garázsba zárják autóikat.

Érdemes figyelni a biztonságban hitt ingatlanokra és ingóságokra is. Elég egy el nem zárt vízcsap az udvaron, egy rosszul záródó vagy résnyire nyitva hagyott ajtó vagy ablak, esetleg egy áram alatt felejtett elektromos eszköz a pincében - ezek mind kellemetlen meglepetést tudnak okozni. Az őszi csapadékosabb időjárás miatti beázás, a szélvihar által betört ablaküveg vagy lesodort cserepek, a hajnali fagyok, vagy a leesett hó súlya alatt letörő faágak okozta károkra érdemes időben felkészülni.

Az élet minden területén jelentkező áremelkedés miatt célszerű felülvizsgálni meglévő lakásbiztosításunkat is. Fontos, hogy a biztosítási összegek megfelelőek legyenek a szerződésben, enélkül ugyanis az infláció hatása miatt a biztosítás egy idő után már nem fedezi az újraépítési vagy újrabeszerzési értékeket.

Tudta, hogy Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást (MFO) köthet akár önállóan ingatlanra vagy ingóságra is, sőt a lakóépületek mellett biztosíthatóak a melléképületek, tárolók, egyéb építmények, illetve napelemek, napkollektorok és akár hőszivattyúk is? A fogyasztóbarát otthonbiztosítás lakáshitel mellé is köthető, mint hitelfedezeti biztosítás, így már az első pillanattól kezdve biztonságban tudhatjuk otthonunkat.

Ne hagyja vagyontárgyait biztosítás nélkül! Éves szinten pár tízezer forint biztosítási díj ellenében káresemény esetén megóvhatja magát az akár a több milliós veszteségtől is.

Hasonlítsa össze a hazai biztosító társaságok MFO ajánlatait kalkulátorunk segítségével és helyezze biztonságba legféltettebb ingóságait és ingatlanjait kényelmesen, 100% online ügyintézéssel a www.e-otthonbiztositas.hu oldalon, melynek szakmai hátterét az Eurorisk biztosítja és a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás
(MFO) kalkulátor 2024

Kényelmes, egyszerű, gyors és biztonságos
Minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás kalkulátor