Otthonbiztosítás online, kényelmesen – ezt tudja az MFO

Otthonbiztosítás online, kényelmesen – ezt tudja az MFO

Ha azért nincs még otthonbiztosítása, mert nem szereti a hosszú telefonbeszélgetéseket, az órákig tartó sorban állást és ügyintézést, nem akar idegen biztosítási ügynököt beengedni az otthonába, akkor jó hírünk van. Ezek a kellemetlenségek fel sem merülhetnek a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítások (MFO) esetén, hiszen szigorú elvárásoknak kell megfelelniük a biztosító társaságoknak, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) fogyasztóbaráttá minősítse lakásbiztosítási terméküket. Az MFO egyik legfőbb célja, hogy a díjkalkulációtól kezdve a szerződéskötésen át, egészen a kárbejelentésig, gyorsabbá és rugalmasabbá tegye az ügyintézést az ügyfelek számára.

Az MNB további célja az új típusú lakásbiztosítási termékkel, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű lakásbiztosítások kerüljenek forgalomba. Ez egészül ki az egyszerű és gyors online ügyintézéssel, ami összességében összehasonlíthatóvá és egyszerűen köthetővé teszi az ilyen típusú biztosításokat..

A minősített fogyasztóbarát védjegy egyik alapfeltétele, hogy a társaságnak szavatolnia kell a teljes folyamat során – vagyis az ajánlattételtől a szerződés megszűnéséig – a papírmentes, online ügyfélkommunikáció, a zökkenőmentes kárbejelentés és kárrendezés lehetőségét. A másik szigorú kikötés, hogy az alap biztosítási csomagnak fedeznie kell bizonyos előre meghatározott elemi károkat, illetve általános, a háztartásokat tipikusan érintő káreseményeket, így az ajánlatok könnyedén összehasonlíthatók és könnyebben értelmezhető megoldást kínálnak az ingatlanok és az ingóságok biztosítására.

Biztosítsa otthonát néhány kattintással

Ez a termék valóban ügyfélbarát, zöld és digitális.

Akár újat kötne, akár szeretne megbizonyosodni arról, hogy létezik-e a jelenlegi lakásbiztosításánál kedvezőbb konstrukció, kalkuláljon az ajánlatok között és döntsön egy biztonságos otthon mellett: www.e-otthonbiztositas.hu

Ha megtalálta oldalunkon az Önnek legmegfelelőbb MFO terméket, válassza ki, adja meg a pontos adatokat, fogadja el a szükséges tájékoztatásokat, és a biztosítást papírmentesen megkötheti. A biztosítási kötvényt a biztosító az Ön által megadott elektronikus elérhetőségére küldi el.

Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás
(MFO) kalkulátor 2024

Kényelmes, egyszerű, gyors és biztonságos
Minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás kalkulátor