Cserélje MFO-ra meglévő lakásbiztosítását

Cserélje MFO-ra meglévő lakásbiztosítását

Minden felelős ingatlantulajdonos arra törekszik, hogy otthona hosszú távon, magas szintű biztosítási védelemmel rendelkezzen. Napjainkban az ingatlanok felszereltsége bővül, az állapotuk folyamatosan javul, így az otthonok értéke nő, az újraépítési költségük, nem is beszélve a bennük lévő ingóságok értékéről, folyamatosan emelkedik. Aktualizálja és optimalizálja lakásbiztosítását Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) segítségével.

A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) megköthető együttesen ingatlanra és ingóságra, vagy akár önállóan is valamelyik elemre, sőt lakáshitel mellé is köthető, mint hitelfedezeti biztosítás, valamint hagyományos lakásbiztosítást is lehet MFO-ra cserélni.

Amennyiben a már meglévő hagyományos lakásbiztosítását szeretné Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításra váltani, megteheti a meglévő lakásbiztosítási szerződése évfordulóján. Mivel a felmondási határidő 30 nap, azaz a felmondásnak legkésőbb az évfordulót megelőző 30. napig meg kell érkeznie jelenlegi biztosítójához, mindenképpen érdemes időben érdeklődni és összehasonlítani az egyes biztosítótársaságok MFO termékeit.

Kalkulátorunk segítségével könnyedén és gyorsan megtalálhatja az Ön számára ideális minősített fogyasztóbarát biztosítását otthonára és a benne lévő értékeire. Folyamatosan frissülő adatbázisunkkal mindig a legújabb ajánlatokat mutatjuk Önnek, és a kalkuláció nem jár kötelezettséggel, így nyugodtan böngészhet az ajánlatok között.

A vezető hazai társaságok közül a Generali is csatlakozott a rendszerünkhöz, így a Colonnade, a KÖBE, az UNION és a Wáberer ajánlataival együtt már 5 biztosító ajánlatai közül választhat és kötheti meg az Önnek legmegfelelőbb lakásbiztosítást.

Akár újat kötne, akár szeretne megbizonyosodni arról, hogy létezik-e a jelenlegi lakásbiztosításánál kedvezőbb konstrukció, kalkuláljon velünk most: https://e-otthonbiztositas.hu/dijkalkulacio

Az E-otthonbiztosítás.hu szakmai hátterét az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. biztosítja, amely 1993 óta segíti Ügyfeleit eligazodni a biztosítások világában.

Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás
(MFO) kalkulátor 2024

Kényelmes, egyszerű, gyors és biztonságos
Minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás kalkulátor