Lakásbiztosítás asszisztencia biztosítással – hasznos segítség, melyet érdemes igénybe venni

Lakásbiztosítás asszisztencia biztosítással – hasznos segítség, melyet érdemes igénybe venni

2024. április 4., csütörtök

Jó tudni, hogy váratlan események kapcsán van olyan megbízható támasz, amely gyorsan és hatékonyan képes segíteni a probléma megoldásában: ilyen lehetőség az egyes Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítások kiegészítő fedezeteként elérhető asszisztencia szolgáltatás.

Az asszisztencia szolgáltatás az év minden napján, napi 24 órában fogadja az ügyfelek telefonhívásait, segítséget nyújtva a váratlan események kezelésében. Így a sürgős helyzetekben történő gyors és hatékony fellépéssel csökkenthetők a károk és azok helyreállításának költségei.

Mely esetekben vehető igénybe a szolgáltatás?

Ha otthonunkban azonnali beavatkozást igénylő káresemény történik, a biztosító vállalja a vészelhárítási szolgáltatás megszervezését a vészhelyzetek széles skáláját lefedve, a következő szakmákban:

  • villanyszerelés
  • vízvezeték-szerelés, gázvezeték-szerelés, fűtésszerelés (kivéve a gáz- és elektromoskészülék javítást)
  • duguláselhárítás
  • zárszerelés
  • üvegezés
  • tetőfedés

Egy hirtelen lecsapó vihar okozta beázás, egy betörés miatti halaszthatatlan zárcsere vagy a lakást elöntő csőtörés káoszában a kötvényben szereplő telefonszám hívásával – akár az éjszaka közepén is – egyszerűen elindíthatjuk a helyreállítás folyamatát.

A biztosító a szerződésben meghatározott összegig vállalja az általa megbízott szakiparos vészelhárítási feladatokhoz kapcsolódó költségeinek megtérítését: munkadíjat, anyagköltséget, kiszállási díjat.

Segítség, szakértelem és gyors reakció

Akár új lakásbiztosítás kötésekor igényeljük, akár a már meglévő biztosításunkat egészítjük ki vele, az asszisztencia biztosítás nemcsak hosszú távon jelenthet költségmegtakarítást, hanem segít megőrizni otthonunk nyugalmát és biztonságát, tudva, hogy bármikor, bármilyen váratlan esemény esetén gyors és hatékony segítséget kaphatunk.

Oldalunkon egyszerűen és gyorsan tudja összehasonlítani és kiválasztani az MNB által minősített, védjegyoltalommal ellátott Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) termékeket:

https://e-otthonbiztositas.hu/dijkalkulacio

Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás
(MFO) kalkulátor 2024

Kényelmes, egyszerű, gyors és biztonságos
Minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás kalkulátor