Egyedi igényekre - egyedi megoldások! Mire jók a kiegészítő biztosítások?

Egyedi igényekre - egyedi megoldások! Mire jók a kiegészítő biztosítások?

A lakásbiztosítások megkötésekor a legalapvetőbb szempont, hogy az ingatlanunkat és ingóságainkat biztosítottnak tudjuk olyan káresemények esetén, mint a tűz, betörés, időjárás okozta károk (felhőszakadás, villámcsapás, árvíz, jégverés), földrengés stb. Biztosítási szerződésünk pontosan és részletesen felsorolja ezeket az alapkockázatként jelölt káreseményeket. Az alapbiztosítás tehát ezekre, az alapcsomagba tartozó eseményekre nyújt biztosítási védelmet.

Hasznos azonban tisztában lennünk azzal is, hogy a lakásbiztosításunkat számos egyéb káreseményre is kiterjeszthetjük, és az alapbiztosítás mellé személyre szabottan, rugalmasan, saját igényeink szerint választhatjuk ki a biztosítótársaságok által széles körben felkínált kiegészítő fedezeteket. A kiegészítő biztosítások egyenként, külön-külön választhatók, és a szerződés tartama során szabadon módosíthatók.

 

Mire nyújthatnak fedezetet a lakásbiztosítások kiegészítői?

Számtalan helyzetben jöhet jól a segítség! Érdemes informálódni, hiszen – a teljesség igénye nélkül – választhatunk olyan opciókat, mint az áramszolgáltatás-kimaradásából eredő károk, zárcsere vagy vészelhárítás (pl. tetőjavítás, dugulás-elhárítás, villanyvezeték-szerelés) költségeinek megtérítése, de biztosítható például a sportfelszerelés, a kisállat, az okostelefon, a laptop, a bankkártya is. A biztosítónk megtérítheti a kárt, ha elveszítjük az okmányainkat, ha jogvédelemre van szükségünk, vagy ha munkanélkülivé válunk. De lehetőségünk van akár a lakás háztartási és szórakoztató elektronikai eszközeinek károsodásához kapcsolódó kiterjesztett garancia biztosítás megkötésére is.

„Ahány ház, annyi szokás...” kalkuláljon oldalunkon, és állítsa össze az Önnek legmegfelelőbb Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást, hiszen az MFO termékek mellé is választhatók kiegészítő biztosítások.

Minősített Fogyasztóbarát Lakásbiztosítás kalkulátor itt: https://e-otthonbiztositas.hu/dijkalkulacio

Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás
(MFO) kalkulátor 2024

Kényelmes, egyszerű, gyors és biztonságos
Minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás kalkulátor