Gondtalan nyár a kertben

Gondtalan nyár a kertben

A nyár beköszöntével az otthon töltött esték, szabadnapok vagy hétvégék egy részét jól esik a szabad levegőn tölteni: elérkezett a kerti sütögetések, medencézések, kerékpározások, hintázások és labdázások ideje. Érdemes azonban felelősségteljesen használni és tárolni a kikapcsolódáshoz használt eszközöket, hogy azok hosszan tartó örömet és ne bosszúságot okozzanak.

Nyáron minden kertes házban előkerülnek a napernyők, árnyékolók, kerti bútorok, grillsütők, mobil medencék, kerti jakuzzik, trambulinok, hintaágyak, melyek akár igen nagy értéket is képviselhetnek. Ilyenkor gyakrabban használjuk a kerékpárokat, rollereket, fűnyírót, kerti szerszámokat, jóval gyakrabban üzemel az öntözőrendszer.

Mindenki szeretné a nyári pillanatokat önfeledten élvezni, de érdemes tisztában lenni azzal, hogy ezeket a vagyontárgyainkat, vagy akár a gondosan ápolt kertünket, értékes dísznövényeinket a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is érheti baj egy hirtelen lecsapó vihar, jégeső, villámcsapás vagy akár betörés, rongálás formájában.

Tanácsos ez ügyben is előrelátónak lenni! A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításokkal (MFO) lehetőségünk van arra, hogy tűz, vihar, lopás vagy rongálás okozta károk esetén, a kültéri használatra szolgáló kerti bútoraink, eszközeink, berendezéseink is biztosítva legyenek.

A rugalmasan és kényelmesen alakítható biztosítási ajánlatok között megtalálhatók a dísznövényekre köthető kiegészítő fedezetek is, melyek esetében a biztosító megtéríti a károsodott növények pótlása és újratelepítése során keletkezett költségeket.

Egy jól megkötött lakásbiztosítás a nyugalom és a biztonság alapjául szolgálhat, így Ön és családja önfeledten tudja élvezni a nyár nyújtotta élményeket és az együtt eltöltött időt. 

A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) megjelölést kizárólag azok a termékek kaphatják meg, melyek megfelelnek a biztosítók felügyeleti szerve, a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott szigorú előírásoknak.

Kalkuláljon oldalunkon, hogy megtalálja a legmegfelelőbb ajánlatot otthona és ingóságai védelmére:

https://e-otthonbiztositas.hu/dijkalkulacio

Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás
(MFO) kalkulátor 2024

Kényelmes, egyszerű, gyors és biztonságos
Minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás kalkulátor