Jó hírünk van! Az Allianz csatlakozásával még szélesebb MFO kínálat áll ügyfeleink rendelkezésre!

Jó hírünk van! Az Allianz csatlakozásával még szélesebb MFO kínálat áll ügyfeleink rendelkezésre!

Nagy örömünkre szolgál, hogy az egyik legnagyobb hazai biztosító, az Allianz Hungária csatlakozásával immár hatra bővült azon biztosítótársaságok száma, melyek Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) védjeggyel ellátott lakásbiztosítási termékei elérhetők oldalunkon a leendő ügyfelek biztonsága és kényelme érdekében.

 

Az oldalon korábban is megtalálható biztosítókhoz hasonlóan az Allianz Hungária Biztosító is az ügyfelek valós igényeire választ adva nyújtja fogyasztóbarát otthonbiztosítás szolgáltatását, minden szempontból megfelelve a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által elvárt szigorú feltételeknek. Az MFO védjegy garantálja, hogy a biztosításkötés és a kárügyintézés teljes folyamata – kezdve a díjkalkulációtól és a szerződéskötéstől, egészen az általános ügyintézésen át, a kárbejelentésig és kárrendezésig – teljes mértékben papírmentesen, a többi MFO ajánlattal összehasonlítható, így kiszámítható módon történik.

Fontos tudni, hogy a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítások az alapcsomag mellé számos, az Ön igényeinek megfelelő kiegészítő biztosítást is kínálnak, jelzáloghitelek mellé is köthetők, valamint káresemény esetén gyors, zökkenőmentes kárrendezést garantálnak.


E-otthonbiztositas.hu oldalunkon – immár az Allianz Hungária MFO ajánlataival kibővülve – továbbra is egyszerűen és kényelmesen összehasonlíthatók és akár azonnal megköthetők a hazai biztosítótársaságok MFO termékei, melyek könnyen értelmezhető és valós megoldást kínálnak az Ön ingatlanjainak és ingóságainak biztosítására: MFO Díjkalkulátor

Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás
(MFO) kalkulátor 2024

Kényelmes, egyszerű, gyors és biztonságos
Minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás kalkulátor